MENTORSKI PROGRAM

Branding
101

Si svež podjetnik in iščeš pot do prepoznavnosti in uspeha? Lahko ti pomagam! Mentorski program Branding 101 je natančno to, kar potrebuješ!

Verjamem, da vsaka ideja v sebi nosi neskočno kreativnost, ki jo lahko prebudiva skupaj.

Osebno vodstvo

Šla bova korak za korakom, da dobro spoznava tvoje cilje, vrednote in ti pomagam oblikovati blagovno znamko, ki se odraža v edinstvenem poslanstvu.

Praktično in uporabno

Ne ne bo samo teorija! S praktičnimi nasveti in nalogami boš lahko takoj uporabil svoje novo znanje v praksi – na lastnem primeru!

Brezplačna ura

Da bi zagotovil uspeh, je v paketu dodatna ura mentorstva, kjer se lahko osredotočiva na specifična vprašanja in izzive tvoje blagovne znamke.

Kako začeti sodelovanje?

Naš pristop ni zgolj oblikovanje.

Naš pristop ni zgolj oblikovanje. Skozi program Branding 101 se gradi celoten koncept in zgodba. Zgodba bo povezala vašo blagovno znamko s strankami in izstopala v poplavi konkurence. Sprejmite priložnost za branding in gradnjo trdnih temeljev vaše blagovne znamke.

Z mojim kreativnim pristopom in izkušnjami v oblikovanju strategij za blagovne znamke, delam z enim ciljem – ustvariti neizbrisen pečat, ki bo vašo znamko postavil v središče pozornosti.

Prijavi se!

Klikni na gumb spodaj in naroči PAKET 4+1 mentorskih ur. 🌟 PLUS brezplačna dodatna ura.

Gradnja blagovne znamke

Skupaj bomo raziskali potencial vaše blagovne znamke in naredili načrt za trajnostni uspeh.

Osebno srečanje

Po prijavi bomo stopili v stik z vami, da določimo čas za naše prvo osebno srečanje.

STRATEGIJA GRADI BOLJŠI

ustvarjalni proces.

Vaša blagovna znamka je vaša zgodba, in mi smo tu, da vam pomagamo napisati najboljšo poglavje.

Z osredotočenim raziskovanjem ciljne publike in nenehnim spremljanjem tržnih trendov se mentorski program osredotoča na oblikovanje strategije, prilagojeno pravim komunikacijskim kanalom.

Naš cilj je graditi trajno povezanost s strankami, ne le povečati prepoznavnost.

Naša prednost je v ustvarjanju ne samo privlačnosti, temveč tudi zaupanja med vašo blagovno znamko in vašimi strankami.

Mentorski program Branding 101

Jedro blagovne znamke

Predstavlja temeljno orodje za vzpostavitev in ohranitev identitete ter konsistence blagovne znamke. Zajema bistvene smernice, vrednote, vizijo in poslanstvo, ki so srce vaše blagovne znamke. Vključuje tudi natančen opis in smernice za nadaljnje ustvarjanje dosledne zunanje grafične podobe.

Mentorski program Branding 101

Strategija blagovne znamke

Služi kot usmeritev in je ključnega pomena pri usklajevanju marketinških prizadevanj, vzpostavljanju dolgoročnih odnosov s strankami in doseganju poslovnih ciljev, ki so usklajeni z vrednotami in vizijo vaše blagovne znamke.

Kaj dobiš v StarterKIT-u?

Celovit nabor orodij in smernic

Mentorski program Branding 101 ponuja edinstveno priložnost za pridobitev ključnega znanja in veščin za ustvarjanje nepozabne blagovne znamke.

Sestavljen iz 5 intenzivnih mentorskih srečanj, ki se lahko izvedejo bodisi v moji pisarni, v vaši pisarni ali preko spleta. Neposredna in prilagojena podpora za razvoj vaše blagovne znamke.

5 SREČANJ = 4 MODULI + BONUS

S sestavljanjem natančnih smernic, ki so skladne z vašimi vrednotami, bomo oblikovali trden temelj, ki vas bo vodil skozi kreativni proces.

MENTORIRANJE 1NA1

Vsak del tečaja bo vodil udeležence skozi proces s konkretnimi primeri, vajami in navodili, da bodo na koncu vsakega dela imeli končni izdelek.

PRIROČNIK OBLIKOVANJA BLAGOVNE ZNAMKE

S teoretični koncepti in praktičnimi vajami opremljen priročnik, bo postal vaš najboljši sopotnik na podjetniški poti. 

CENOVNI RAZPON

Cene programov

BRANDING 101

Cena velja za naročilo paketa ŠTIRI + ENA mentorskih ur.

gradivo + BONUS

REDNA CENA: 611,00 €

AKCIJA: 488,8 €

BIZNIS STARTER KIT

Cena velja za program za mentoriranje 1 na 1 (mentoriranje poteka v živo)

gradivo + BONUS

REDNA CENA: 1.410,00 €

AKCIJA: 1.128,00 €

BIZNIS AKADEMIJA

Napredni program BIZNIS AKADEMIJA prihaja kmalu!

Kmalu!

Blog podjetnice

Kako se je začela moja zgodba?

Distribucijski kanali

Distribucijski kanali

Distribucijski kanaliDistribucijski kanali predstavljajo kanale komunikacije Skozi katere distribucijske kanale želimo doseči kupce? Kako so naši distribucijski kanali medsebojno povezani? Kateri najbolje delujejo? Kateri so najbolj stroškovno učinkoviti? Kako smo jih...

read more
Ponudba vrednosti

Ponudba vrednosti

Ponudba vrednostiPonudba brez vrednosti ne obstaja. - Kakšno vrednost zagotavljamo kupcu? - Kakšne težave in probleme poskušamo rešiti? - Katere koristi ponujamo kupcu? - Kakšno novost ali izboljšavo ponujamo segmentom kupcev? Ponudba vrednosti je pravzaprav razlog za...

read more
Canvas poslovni model

Canvas poslovni model

Canvas poslovni modelCanvas, kot orodje na poti do uspeha »Obstaja način kako napraviti bolje – najdi ga!« Thomas Edison Prva sta poslovni model Canvas definirala Osterwalder in Pigneur (2010) v svoji knjigi Business Model Generation. S pomočjo Kanvasa bomo v...

read more

ZAČNIVA USTVARJATI

Pogovoriva se o tvojih sanjah

Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR).

6 + 13 =