MALA ŠOLA PODJETNIŠTVA | BIZNIS AKADEMIJA | Grafično oblikovanje | Oblikovanje blagovne znamke | Mentoriranje | Podpora – E-pošta: marjana@podstresjeidej.eu | Telefon: +386 (0) 41 530 637

CELOSTNI PAKET

CGP
StarterKIT

Ustvarjanje močne blagovne znamke se vedno začne z jasnim in premišljenim konceptom. Od vrednot do vizije, vsak detajl pripomore k ustvarjanju trdne in prepoznavne identitete. Za podjetnike začetnike je ključnega pomena, da imajo močno osnovo, na kateri lahko gradijo svojo poslovno pot. S CGP StarterKIT paketom se podjetniki začetniki lahko zanesete na trdno podlago, ki bo osvetlila pot do uspeha.

Oblikovanje koncepta

Koncept blagovne znamke se nanaša na celovito vizijo in idejo, ki odraža vrednote, poslanstvo ter cilje podjetja.

Celostna grafična podoba

Oblikovanje celostne grafične podobe vključuje ustvarjanje koherentnega in estetsko privlačne vizualne podobe, ki se uporablja na vseh platformah in medijih.

Oblikovanje tiskovin

Oblikovanje tiskovin vključuje privlačen vizualni dizajn npr: Vizitke so klasičen način predstavitve podjetja in so lahko prvi stik s potencialnimi strankami.

Je paket zate?

Močna osnova za uspešen začetek

Paket CGP StarterKIT je namenjen podjetnikom začetnikom, kar pomeni, da je prilagojen tistim, ki se šele podajajo na podjetniško pot in potrebujejo celovito podobo blagovne znamke, ki jih bo učinkovito predstavila na trgu.

Koncept blagovne znamke

Z natančno raziskavo in analizo, ciljnega trga ter konkurence, oblikujemo koncept, ki bo tvojo blagovno znamko postavil na tržišče kot edinstveno in nepozabno.

Trdna identiteta

Od vrednot do vizije, vsak detajl pripomore k ustvarjanju trdne in prepoznavne identitete. Za podjetnike začetnike je ključnega pomena, da imajo močno osnovo, na kateri lahko gradijo svojo podjentiško pot. 

Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba zajema vizualne elemente, kot so logotip, barvna paleta, tipografija in drugi grafični elementi, ki tvorijo prepoznavno podobo blagovne znamke.

BONUS Fotografiranje

Tvoja podoba je odsev tudi tvoje osebnosti in vrednot, zato želim zagotoviti, da se boš strankam predstavil na najboljši možen način. Maja ima izjemen občutek za zajemanje avtentičnosti in ustvarjanje portretov, ki pripovedujejo zgodbo in segajo izven okvirjev.

Ekskluzivni bonus

Profesionalno portretno fotografiranje

Verjamem, da je osebna povezava z vašo ciljno publiko ključnega pomena za uspeh blagovne znamke. Zato sem CGP StarterKIT paketu dodala ekskluzivno ponudbo: profesionalno portretno fotografiranje s priznano fotografinjo Majo Slabe Pirc iz Frameless Studia.

Sodelovanje in podpora

Studio Frameless, Maja Slabe Pirc

Tvoja podoba je odsev tudi tvoje osebnosti in vrednot, zato želim zagotoviti, da se boš strankam predstavil na najboljši možen način. Maja ima izjemen občutek za zajemanje avtentičnosti in ustvarjanje portretov, ki pripovedujejo zgodbo in segajo izven okvirjev. Prejel boš profesionalne portrete, ki ne le izboljšajo vašo spletno in tiskano prisotnost, ampak tudi vzpostavijo oseben stik s strankami. 

Ta bonus je moj prispevek k temu, da boš kot podjetnik začetnik izstopal in zgradil močno povezavo s svojo ciljno publiko že od samega začetka.

CENOVNI RAZPON

Cene programov

CGP StarterKIT

Cena velja za paket, ki vključuje oblikovanje koncepta, oblikovanje celostne grafične podobe, oblikovanje DVEH tiskovin

BONUS: fotografiranje

REDNA CENA: 1499,00 €

AKCIJSKA CENA: 1.049,30 €

BIZNIS STARTER KIT

Cena velja za program za mentoriranje 1 na 1 (mentoriranje poteka v živo)

gradivo + BONUS

REDNA CENA: 1.081,00 €

PREDNAROČILA: 765,70 €

PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

Želiš profesionalne portretne fotografije? Preveri Studio Frameless.

Preveri studio

Blog podjetnice

Kako se je začela moja zgodba?

Znamčenje na dolgi rok

Znamčenje na dolgi rok

Znamčenjena dolgi rokOkej, dajmo se za začetek pogovorit o porastu t.i. Brandinga (slo. znamčenje), ki v zadnjih letih silno pridobiva na svoji priljubljenosti. Za grafično oblikovalko, kot se imam tudi sama, je to super novica in priložnost, vendar sama medtem...

read more

ZAČNIVA USTVARJATI

Pogovoriva se o tvojih sanjah

Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR).

3 + 5 =