DIY: Design it yourself

Si lastnik malega podjetja, ki želi oblikovati svojo izjemno blagovno znamko iz nič? Ne išči več!

Zakaj bi se zadovoljil z generično blagovno znamko, ko pa lahko ustvariš nekaj resnično izjemnega? Naj ti pomagam pri oblikovanju blagovne znamke, ki ne le izstopa na trgu, ampak predstavlja tudi srce in dušo tvojega podjetja.

S PRAVO PODPORO LAHKO USTVARIŠ NEKAJ IZJEMNEGA

Strategija gradi boljši ustvarjalni proces.

S programom »Design it Yourself« boš pridobil neprecenljiv vpogled v umetnost razvoja blagovne znamke. Prejel boš orodja in znanje za ustvarjanje pristne blagovne znamke, ki odmeva pri vašem občinstvu.

Zagotavljam ti, da ti na vsakem koraku stojim ob strani in nudim vodenje, strokovno znanje in kreativne rešitve, prilagojene TVOJIM potrebam. Skozi izkušnje razumem izzive, s katerimi se soočamo lastniki malih podjetij, in zato sem predana temu, da te res opolnomočimo in da zares prevzameš odgovornost za izgradnjo blagovne znamke, ki resnično predstavlja tvojo vizijo in vrednote.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

Olajšaj si svojo podjetniško pot

Predstavljajte si, da imate na dosegu roke izkušenega mentorja z obsežnim znanjem o strategiji in oblikovanju blagovnih znamk, ter polno podstrešje idej. Skupaj se bomo poglobili v jedro tvoje blagovne znamke in odkrili edinstveno identiteto, ki jo vaša blagovna znamka potrebuje, da pritegne vaše ciljno občinstvo.

Bolj kot kadarkoli sem pripravljena, da te podprem na poti do tvojih podjetniških sanj. Verjamem v moč močnih temeljnih vrednot in dobro opredeljene strategije, ki bo tvojo blagovno znamko dvignila še noto višje.

Opredelitev Blagovne Znamke

Zakaj je blagovna znamka ključna za prepoznavnost in odnos s strankami. Razumevanje jedra blagovne znamke. Kako opredeliti vrednote.

Opredelitev jedra in koncepta

Ustvarjanje jasnih smernic in ciljev za blagovno znamko. Kako oblikovaliti svoje jedro in koncept.

Opredelitev strategije blagovne znamke

Kako strategija oblikuje dojemanje blagovne znamke in njen uspeh. Povezava med jedrom in strategijo. Kako jedro vpliva na oblikovanje strategije.

Praktični primeri in vaje

Navodila korak za korakom z uporabo dejanskih primerov. Vaje spodbujajo ustvarjalnost in predstavljajo zabaven pristop k razumevanju blagovne znamke.

MALA ŠOLA PODJETNIŠTVA

Biznis StarterKIT

Naš “Biznis Starter KIT” je vaš ključ do začetka. Z združitvijo kreativnosti, strokovnega znanja in izkušenj v oblikovanju blagovnih znamk, ti ponujam mentoriranje in orodja, ki ti bodo omogočila, da samozavestni stopiš na pot svojih podjetniških sanj.

Skupnost

Rastemo skupaj

Mala šola Podjetništva gradi tudi skupnost, kjer si delimo enake ambicije in se spopadamo z enakimi izzivi. Odlična priložnost, da se povežeš z enako mislečimi posamezniki in izkušenimi mentorji prek naše živahne skupnosti. Skupaj bomo gradili podporno skupnost, ki nam bo pomagala rasti, premagati ovire in uresničiti sanje.

Skupnost na socialnih mrežah

Preko omrežij delimo svoje izkušnje, odgovarjamo na vprašanja, izmenjujemo ideje ter se povezujemo. 

Klikni za vstop v skupino.

Podjetniška kavarna

Redna srečanja so odlična priložnost, da se med seboj tudi osebno spoznamo, si delimo zgodbe ter gradimo tesne vezi. Srečanja v živo so vedno polna navdihujočih pogovorov, deljenja izkušenj in možnosti za sodelovanje. Nudijo ti priložnost, da stopiš iz virtualnega sveta in zgradiš trajne povezave z ljudmi, ki delijo enako strast do podjetništva kot ti.

Prijavi se na srečanje!