MALA ŠOLA PODJETNIŠTVA | BIZNIS AKADEMIJA | Grafično oblikovanje | Oblikovanje blagovne znamke | Mentoriranje | Podpora – E-pošta: marjana@podstresjeidej.eu | Telefon: +386 (0) 41 530 637

SPLETNA DELAVNICA

SWOT analiza

SREDA, 13. december 2023, ob 18. uri

Zoom, spletna delavnica. Trajanje: cca 2 uri

SWOT analiza je eden najboljših načinov za začetek poslovnega načrta! Pomaga ti ugotoviti kdo si, kaj ponujaš, kdo so tvoje stranke in kdo so tvoji konkurenti. 

Delavnica SWOT analize je namenjena podjetnikom začetnikom, ki imajo že razvito poslovno idejo in želijo izboljšati svojo konkurenčnost in uspešnost na trgu.

Na spletni delavnici se boš naučil kako pravilno in koristno uporabljati to orodje za svoje podjetniške namene.

Osnovno znanje

Spoznal boš osnove SWOT analize, njene prednosti in omejitve. Naučil se boš razlikovati med notranjimi in zunanjimi dejavniki.

Povratne informacije

Naučil se boš, kako zbrati in analizirati informacije o svojih prednostih, slabostih, izzivih in nevarnostih.

Praktični primeri

Praktična uporaba SWOT analiza na lastni poslovni ideji, strategiji ali načrtu.

Konec in nov začetek

December je čas, ko se ozremo nazaj na dosežke in izzive preteklega leta. To je odlična priložnost zate, podjetnik, da si postaviš nove cilje za novo leto. S pomočjo SWOT analize boš lažje identificirali, kje je tvoja blagovna znamka močna, kaj lahko izboljšaš in katere priložnosti moraš izkoristiti v prihodnosti.

Pripravi se na uspeh!

Začetek delavnice

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

  • Praktično Znanje: Delavnica bo potekala v sredo, 13. decembra, preko spleta, omogočala pa bo primere uporabe SWOT analize na resničnih primerih.
  • Interaktivnost: Pridruži se skupini podjetnikov začetnikov, izmenjajte izkušnje in rešujte izzive skupaj.
  • Strokovnjaki na področju: Delavnico bom vodila izkušena podjetnica in diplomirana managerka. S teboj bom delila nasvete in trike, kako učinkovito izvesti SWOT analizo.

PRIJAVE IN CENA

Število mest na delavnici je omejeno, zato ne odlašaj s prijavo! Ne dovoli, da ti priložnost uide!

Cena delavnice znaša le 76,00 €, kar je naložba v uspešno prihodnost tvoje blagovne znamke.

KAJ JE SWOT ANALIZA?

SWOT analiza (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) je orodje, ki omogoča celovit vpogled v podjetje oz. njegovo delovanje. Prepoznaj svoje moči, odpravi šibkosti, izkoristi priložnosti in se učinkovito sooči s tveganji.

Naša delavnica ti bo pokazala, kako lahko to enostavno orodje učinkovito uporabiš za izboljšanje tvoje poslovne strategije.