MALA ŠOLA PODJETNIŠTVA | BIZNIS AKADEMIJA | Grafično oblikovanje | Oblikovanje blagovne znamke | Mentoriranje | Podpora – E-pošta: marjana@podstresjeidej.eu | Telefon: +386 (0) 41 530 637

Akcija!

PLAN YOUR MIND – planer za produktivno leto 2024 – BREZ DATUMOV

Original price was: €38.50.Current price is: €30.80.

PREDPREODAJNA AKCIJSKA CENA SAMO DO KONCA NOVEMBRA 2023. 

Planer za produktivno leto 2024 | Tiskana verzija, spiralna vezava, trde platnice | Planer NE vsebuje vnaprej določene datume | V SLOVENSKEM JEZIKU z vključenimi slovenskimi prazniki in dela prostimi dnevi

Šifra: plan-your-mind-planer-za-produktivno-leto-2024 Kategorija:

Opis

PLANER brez datuma | za produktivno leto 2024

PREDPREODAJNA AKCIJSKA CENA SAMO DO KONCA NOVEMBRA 2023. 

Planer brez datuma | spiralna, trda vezava | Za produktivno leto 2024

Če imaš težave vsakodnevno osredotočenostjo in prednostnim razvrščanjem nalog, organizacijo svojega časa in življenja, zamujanjem rokov ali preprosto ne moreš pripraviti možganov, da bi se osredotočili, si na pravem mestu.

In če ga pozabiš uporabiti en dan? Ali en teden ALI CELO MESEC? Ni problema, to je orodje. Uporabi ga, ko ga potrebuješ. Tam bo zate, ko boš pripravljen.

V njem NI VNAPREJ DOLOČENIH DATUMOV, zato pozabi na NEIZPOLNJENE PRAZNE DNEVE.

Zakaj uporabljati planer brez datuma?

 1. Uporaba planerja ti prihrani ogromno energije
  Vsakič, ko se med delom ustavite in razmišljate o naslednjem koraku, ga hkrati tudi načrtujte in porabljate energijo. Če imate delo načrtovano vnaprej lahko možgane že vnaprej pomirite in s tem prihranite dragocen vir energije.

 2. Planerji lajšajo tesnobo
  Čeprav anksioznost do neke mere spodbuja produktivnost, lahko predstavlja tudi veliko oviro in sabotažo. Sploh kadar se naloga zdi tako ogromna in težka, da čisto vse ostalo postane veliko bolj zanimivo. In kakšno je zdravilo za tesnobo – akcija! In načrt oz. načrtovanje pošilja možganom signale, da je čas za akcijo in reševanje stvari. Vam bo uspelo? Verjetno ne. Bo šlo vse po načrtu? Oh, sigurno ne bo šlo. Ker pa načrtujete lahko znova ocenite in znova določite prioritete kadarkoli je potrebno.

 3. Planerji ustvarijo prostor in čas za druge aktivnosti
  Ko je v glavi preveč informacij naenkrat, nastane zmeda. Rešitev za to je planer, kamor lahko vse podrobnosti  zapišeš, odmisliš, pripraviš načrt za akcijo in tako sprostiš dodaten prostor v možganih in čas za opazovanje ptic v bližnjem gozdu ali za načrtovanje zdravega zajtrka.

 4. Želje se uresničijo le, če jih spremenimo v cilje.
  Dokler so ideje v naših glavah jim rečemo želje. In jih s pomočjo načrta pretvorimo, da postanejo CILJI. Pri tem nam pogosto prekrižajo načrte podrobnosti, na katere nismo pomislili. Planer ti omogoča, da lažje načrtuješ svoj dan in imaš več časa za razmislek.

 5. Pobarvanke za odrasle 
 6. Self – care dnevnik

 7. Afirmacije in dnevnik hvaležnosti

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PLAN YOUR MIND – planer za produktivno leto 2024 – BREZ DATUMOV”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja