MALA ŠOLA PODJETNIŠTVA | BIZNIS AKADEMIJA | Grafično oblikovanje | Oblikovanje blagovne znamke | Mentoriranje | Podpora – E-pošta: marjana@podstresjeidej.eu | Telefon: +386 (0) 41 530 637

Akcija!

Božično novoletne voščilnice mačke – 16KOSOV

Original price was: €19.99.Current price is: €16.99.

Praznične voščilnice so letos sploh posebne, saj jih je osebno oblikovala naša šefica Zofka. Edinstvena kolekcija prinaša praznično čarobnost skozi oči naše kosmate umetnice, da bi vaše praznike napolnila s toplino, ljubeznijo in nasmehom. Letošnja posebna izdaja prazničnih voščilnic je popolno darilo za mačjeljubce. Presenetite jih s čudovitim in izvirnim darilom, ki izraža ljubezen do kosmatih bitij.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Praznične voščilnice so letos sploh posebne, saj jih je osebno oblikovala naša šefica Zofka. Edinstvena kolekcija prinaša praznično čarobnost skozi oči naše kosmate umetnice, da bi vaše praznike napolnila s toplino, ljubeznijo in nasmehom.

Zakaj izbrati naše praznične voščilnice

1. 🐾 Vsaka voščilnica je oblikovana s posebno pozornostjo. Zofkina umetniška tačka prinaša edinstveno noto vsaki kartici, ki bo nedvomno navdušila mačjeljubce.

2. 🎄Zofkine voščilnice vključujejo ljubke mačke, praznične okraske in še več. Vsak motiv je premišljeno izbran, da zajame duh praznične sezone.

3. 💌 Voščilnice so natisnjene na visokokakovostnem papirju, ki zagotavlja živahne barve in trpežnost. Vsak komplet vsebuje 16 voščilnic, dovolj, da polepšate praznično vzdušje svojim najdražjim.

4. 🌟 Naša kolekcija prazničnih voščilnic je popolno darilo za ljubitelje mačk. Presenetite jih s čudovitim in izvirnim darilom, ki izraža ljubezen do teh čarobnih bitij.

Vstopite v praznično vzdušje z edinstvenimi voščilnicami Podstrešje idej, ki jih je ustvarila naša mala umetnica Zofka. Poskrbite, da bodo prazniki še bolj posebni z osebnim dotikom mačjega čara! 🐱🎄✨

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Božično novoletne voščilnice mačke – 16KOSOV”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja