MALA ŠOLA PODJETNIŠTVA | BIZNIS AKADEMIJA | Grafično oblikovanje | Oblikovanje blagovne znamke | Mentoriranje | Podpora – E-pošta: marjana@podstresjeidej.eu | Telefon: +386 (0) 41 530 637

Komplet “Lady Boss” afirmacij – Črnobela

23.95

Ponosno predstavljamo 21 čudovitih kartic z afirmacijami, ustvarjenih posebej za ženske podjetnice, ki si želijo graditi in krepiti svoje podjetniške potenciale. ‘Lady boss afirmacije’ so vaš zvesti spremljevalec na poti do uspeha, zasnovane za spodbujanje pozitivnih miselnih vzorcev in samozavesti v vaš poslovni svet.

Vsaka kartica v tem kompletu nosi močno sporočilo za vsak dan, pomaga pri krepitvi zaupanja vase in vas spodbuja pri premagovanju izzivov. Vsaka afirmacija je skrbno oblikovana za vzpodbujanje notranje moči, vztrajnosti in kreativnosti, ki so ključne za uspeh v podjetništvu.

FORMAT: 10 x 15 cm (velikost fotografije, primerna za okvir)

KARTICE SO NA VOLJO V RUMENI ALI ČRNOBELI BARVNI KOMBINACIJI.

Kategorija:

Opis

Komplet “Lady Boss” afirmacij – Zaupajte v svoje podjetniške sanje

Ponosno predstavljamo 21 čudovitih kartic z afirmacijami, ustvarjenih posebej za ženske podjetnice, ki si želijo graditi in krepiti svoje podjetniške potenciale. ‘Lady boss afirmacije’ so lahko tvoj zvesti spremljevalec na poti do uspeha. Zasnovane so za spodbujanje pozitivnih miselnih vzorcev in samozavesti v vašem novem poslovnem svetu.

Vsaka kartica v tem kompletu nosi močno sporočilo za vsak dan, pomaga pri krepitvi zaupanja vase in te spodbuja pri premagovanju izzivov. Vsaka afirmacija je skrbno oblikovana za vzpodbujanje notranje moči, vztrajnosti in kreativnosti, ki so ključne za uspeh v podjetništvu.

Ne glede na to, ali si v začetni fazi ali že izkušena podjetnica, afirmacije so odličen dodatek tvoji vsakodnevni rutini. Postani svoja največja zagovornica in stopi na pot samozavestnega in uspešnega podjetništva s to navdihujočo kolekcijo afirmacij.

Vsak dan si privošči trenutek za povečanje svoje samozavesti in motivacije ter stopi korak bližje k uresničitvi tvojih podjetniških sanj. Z ‘Lady boss afirmacijami’ stopi v svojo moč in sprejmi vse izzive podjetništva z zanosom in samozavestjo!

Dodatne informacije

Barva

Rumena, Črnobela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet “Lady Boss” afirmacij – Črnobela”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja